Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
18 3/4 x ca. 450 g | Chicken Fillet; Chkd, Brd |
2 5/8 x ca. 450 g | Cheese Amer/Slice |
5 9/16 x ca. 450 g | tomatoes fresh |
4 x ca. 450 g | lettuce fresh |
100 | Bun Hambgr 13OZ #102 |
7/16 Tasse | Salad Dressing #2 1/2 |
1. Place Fillets On Pans.
2. Bake 23 To 28 Minutes Or Until Thoroughly Heated.
3. Use 2 Lb 10 Oz (50 Slices) American Cheese, Sliced. Cut Slices In Half. Place 1/2 Slice Cheese On Top Of Eachj Fillet. Return To Oven; Heat 1 Minute
Or Until Chees Begins To Melt.
4. Place Lettuce Leaf And 1 Tomato Slice Over Fillet. Cover With Top Half Of
Bun. Serve Hot.
Lettuce.
2.In Step 4, 5 Lb 11 Oz Tomatoes A.P. Will Yield 5 Lb 9 Oz Sliced Tomatoes.
3.In Step 2, If Convection Oven Is Used, Bake At 375 F. 12 To 14 Minutes Or Until Thoroughly Heated On High Fan, Closed Vent.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|