Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Fricassee with Parsley Dumplings
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gCut-up broiler-fryer chicken /
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpaprika
1/4 TeelöffelPepper l0 3/4 ounces condensed cream of chicken soup
1 TasseMilk Parsley Dumplings
die Zubereitung:

Cut chicken breast halves in half. Arrange the chicken, skin sides up and thickest parts to outside edges, in rectangular microwavable dish, 11 x 7 x 1 1/2 inches. Sprinkle with salt, paprika and pepper. Cover with waxed paper and microwave on high 10 minutes. Skim off fat if necessary.

Mix soup and milk; spoon over chicken. Rotate dish 1/2 turn. Cover with waxed paper and microwave 8 to 12 minutes or until thickest pieces of chicken are done.

Prepare Parsley Dumplings. Drop by spoonfuls around edge of dish. Microwave uncovered 6 to 7 minutes, rotating dish l/2 turn after 3 minutes, until dumplings are no longer doughy.

6 or 7 servings.


Anmerkungen zum Rezept: