Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Fried Chops
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tasseall-purpose flour
2 Teelöffelsalt
1 1/2 Teelöffelmustard ground
1/2 Teelöffelgarlic powdered
Pork loin chops; trimmed, 3/4 inch thick
2 Esslöffelvegetable oil
1 Dose(10.75 oz) condensed cream of chicken soup; undiluted
1/3 Tassewater
die Zubereitung:

In a shallow bowl, combine flour, salt, mustard and garlic powder; dredge pork chops. In a skillet, brown the chops on both sides in oil. Place in a slow cooker. Combine soup and water; pour over chops. Cover and cook on Low for 6-8 hours or until meat is tender. If desired, thicken pan juices and serve with the pork chops.


Anmerkungen zum Rezept: