Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Fried Rice
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gchicken breast
1/2 Teelöffelcornstarch
1 Teelöffelsalt
1 Prisewhite pepper
1 TasseBean sprouts
5 Esslöffelvegetable oil
Eggs slightly beaten
2 1/2 x ca. 30 gmushrooms sliced
3 Tasserice white
2 Esslöffelsoy sauce
Green onions with tops
die Zubereitung:

Remove bones and skin from chicken breast. Cut into 1/4" pieces. Toss together chicken cornstarch, 1/2 ts salt and dash white pepper. Heat wok until very hot. Add 1 tablespoon oil and coat sides. Add eggs. Cook and stir until eggs are thickened throughout but still moist. Remove eggs from wok. Wash and thoroughly dry wok. Heat wok until very hot, add 2 tbs oil and coat sides. Add chicken and stir fry until chicken turns white. Add bean sprouts, mushrooms and 1/2 teaspoon salt. Stir fry 1 minute. Remove from wok and drain. Heat wok very hot, add 2 tbs oil, coat sides. Add rice and stir fry 1 minute. Stir in soy sauce and dash white pepper. Add eggs, chicken mixture, green onions with green tops chopped and stir fry 30 seconds.


Anmerkungen zum Rezept: