Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Fried Rice
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gChicken breast (boneless, skinless)
2 Esslöffelvegetable oil
Green onions & tops; chopped
Carrot julienned
egg beaten
4 TasseCold cooked rice
3 EsslöffelKikkoman Soy Sauce
die Zubereitung:

Cut chicken into thin strips. Heat oil in hot wok or large skillet over high heat. Add chicken, green onions and carrot. Stir-fry 3 minutes, or until carrot is tender-crisp. Add egg; cook, stirring gently, until firm. Stir in rice and cook until heated, gently separating grains. Add soy sauce and stir until mixture is well blended.

Reprinted with the permission of Kikkoman International Inc.

Electronic format courtesy of Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept: