Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Fried Steaks
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
7 1/2 Tassewater
37 1/2 x ca. 450 gBeef Swiss Steak
20 eggs shell
6 1/2 x ca. 30 gMilk; Dry Non-Fat L Heat
2 1/2 x ca. 450 gBread Sndwich 22OZ #51
2 x ca. 450 gFlour Gen Purpose 10LB
2 x ca. 450 gShortening; 3LB
1 EsslöffelPepper Black 1 Lb Cn
1 EsslöffelPepper Black 1 Lb Cn
1 EsslöffelSalt Table 5LB
4 x ca. 30 gSalt Table 5LB
die Zubereitung:

Pan: 18 By 24 Inch Roasting Pan Griddle 350 F. Oven: 350 F.

1. Dredge Steaks In Mixture Of Flour, Salt, And Pepper. Shake Off Excess.

2. Reconstitute Milk; Add Eggs, Blend Thoroughly.

3. Combine Bread Crumbs, Salt, And Pepper.

4. Dip Steaks In Egg And Milk Mixture; Then In Seasoned Bread Crumbs.

5. Brown Steaks Evenly On Both Sides On Well Greased Griddle.

6. Overlapp Steaks In Lightly Greased Pans. Cover Pans Tightly.

7. Bake 2 Hours Or Untl Steaks Are Tender.

With 3 Cups Warm Water May Be Used For Whole Eggs. See Recipe No. A-8.


Anmerkungen zum Rezept: