Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Fried Steaks (Deh
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 4 Literwater warm
7 1/2 Tassewater
11 x ca. 450 g---
20 eggs shell
6 1/2 x ca. 30 gMilk; Dry Non-Fat L Heat
2 1/2 x ca. 450 gBread Sndwich 22OZ #51
2 x ca. 450 gShortening; 3LB
1 EsslöffelPepper Black 1 Lb Cn
1 EsslöffelSalt Table 5LB
4 x ca. 30 gSalt Table 5LB
die Zubereitung:

Pan: 18 By 24 Inch Roasting Pan Griddle: 350 F. Oven: 350 F.

1. Use Canned Beef Steaks, Dehydrated. Rehydrate By Soaking In Lukewarm Water And Salt 30 Minutes. Drain Well.

2. Dredge Steaks In Mixture Of Flour, Salt, And Pepper. Shake Off Excess.

3. Reconstitute Milk; Add Eggs, Blend Thoroughly.

4. Combine Bread Crumbs, Salt, And Pepper.

5. Dip Steaks In Egg And Milk Mixture; Then In Seasoned Bread Crumbs.

6. Brown Steaks Evenly On Both Sides On Well Greased Griddle.

7. Overlap Steaks In Lightly Greased Pans. Cover Pans Tightly.

8. Bake 2 Hours Or Until Steaks Are Tender.

With 3 Cups Warm Water May Be Used For Whole Eggs. See Recipe No. A-8.

AO2500.


Anmerkungen zum Rezept: