Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Garlic Rosemary
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
To 2 1/2 to 3 lb fryer or broiler, disjointed
2 Esslöffelflour
3 EsslöffelSafflower or corn oil
3 grosscloves garlic pressed
1 EsslöffelEach:olive oil, lemon juice
1 Esslöffelrosemary dried
die Zubereitung:

Salt, pepper

Wipe chicken with a damp cloth and sprinkle with flour on all sides. In a heavy-bottom skillet, heat oil and brown chicken well on all sides Transfer to a foil lined baking dish. Mix garlic, olive oil, lemon juice; spread on chicken, then sprinkle evenly with rosemary that you have crumbled between your fingers. Salt and pepper lightly and cover tightly with foil. Marinate in your refrigerator for four hours. Then bake in a preheated 350 degree oven for 1 hour. Uncover, last 20 minutes. Serves 5 to 6.


Anmerkungen zum Rezept: