Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Goat Cheese Burritos
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gBoned/skinned chicken breast
1 Teelöffelground cumin
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
Flour tortillas; reduced-fat
1 Dose(15 oz) black beans
1 Teelöffelsalad oil
1/2 Tasse(3 oz) soft goat cheese, broken into small chunks
1 TasseTo 1 1/2 cups green salsa*
die Zubereitung:

*To reduce sodium in the dish use low-sodium salsa

Cut chicken into 1/2" by 3" strips. In a bowl, coat evenly with cumin, salt, and pepper.

Seal tortillas in foil and warm in a 350F oven until hot, about 10 minutes.

Place beans and their liquid in a 1-quart pan and cook over med-high heat until bubbling, about 5 minutes.

In a 10-12" nonstick frying pan over med-high heat, frequently stir chicken and oil until meat is no longer pink in center, about 6 minutes.

Lay tortillas flat. Toward 1 edge of each, fill equally with chicken, beans (including most of the liquid), cheese, and 1/2 c salsa. Fold over sides and roll up tightly to enclose. Add more salsa to taste.

Per burrito: 507 cal, 12 g fat (21%), 43 g pro, 1, 626 mg sod, 86 mg chol.

In a


Anmerkungen zum Rezept: