Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Gorky
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gChicken breasts boneless
2 x ca. 30 gVodka heated
1 Esslöffeltomato paste
5 Esslöffelbutter
1 Esslöffelflour
1 1/2 TasseSour cream or plain yogurt
4 EsslöffelFeta crumbled
1/2 Teelöffelpepper
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Esslöffelparsley dried
cloves garlic minced
3/4 Tassechicken broth
1/4 TasseOnion chopped
die Zubereitung:

Brown chicken in butter with the chopped onions. Pour heated vodka over the chicken & onions. Add the garlic, salt, pepper, & parsley. Remove chicken from the pan, dredge in the flour, add the tomato paste, & chicken broth to the pan. Stir-in the sourcream & feta cheese. Bring to a boil, stirring constantly. Add the chicken again to the mixture, reduce heat and simmer for 20-30 minutes. Arrange the chicken in a deep casserole dish. Note*** At this point this dish may be frozen or refrigerated for later cooking to finish. Pour the mixture over the chicken and cook in preheated 350 degree F oven and cook for 20 minutes or until brown on top.


Anmerkungen zum Rezept: