Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Green beans, trimmed; in half crosswise |
1/2 Tasse | Snipped or chopped fresh dill |
1/3 Tasse | Bottled fat-free ranch dressing |
2 Esslöffel | Prepared white horseradish |
4 | Grilled chicken-breast halves; in 1/2" strips |
1/2 Tasse | Sliced red radishes |
1/2 Tasse | red onion thinly sliced |
1. Gently boil green beans in water to cover 7 to 8 minutes until just tender. Drain and cool under cold running water. 2. While beans are cooking, mix Dill Dressing ingredients in a serving bowl until blended. Stir in chicken, radishes, onion and cooled beans.
mg
chol, 294 mg sod. Exchanges: 1/4 starch/bread, 2 egetables, 3 lean meat
Mc formatting by bobbi744@sojourn. Com
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|