Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Gumbo Soup
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 1/2 x ca. 4 LiterStock; Chicken
1 x ca. 450 gButter Print Sure
2 TeelöffelGarlic Dehy Gra
1 x ca. 450 gcelery fresh
2 x ca. 450 gOkra Fz
12 3/4 x ca. 450 gTomatoes # 10 Can
1 x ca. 450 gonions dry
1 1/2 x ca. 450 gPepper Swt Grn Fresh
1 x ca. 450 gRice 10LB
3/4 x ca. 450 gFlour Gen Purpose 10LB
2 TeelöffelPepper Black 1 Lb Cn
bay leaves
1 TeelöffelThyme ground
2 Teelöffelpaprica ground
4 1/2 EsslöffelSalt Table 5LB
die Zubereitung:

1. Saute' Onions In Butter Or Margarine Until Tender. Remove From Fat; Set

Aside For Use In Step 4.

2. Blend Fat And Flour Together; Add Garlic.

3. Add Flour Mixture To Stock, Stirring Constantly. Bring To A Boil; Reduce

Heat.

4. Add Saute'ed Onions, Crushed Tomatoes, Celery, Okra, Peppers, Rice, Bay

Leaves, Paprika, Salt, Pepper, And Thyme; Mix Well.

5. Bring To A Boil; Reduce Heat; Simmer 30 Minutes.

Onions.

Card A01700.

Gal Water May Be Used. See Recipe Card A01200. Omit Salt And Season To Taste.

Celery And 1 Lb 4 Oz Fresh Sweet Peppers A.P. Will Yield 1 Lb Chopped Peppers.


Anmerkungen zum Rezept: