Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Hot Pot
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2-lb. broiler/fryer
4 1/2 ca. 1 Literwater
1 Teelöffelsalt
1/3 Dried Navy (pea) beans
2 grossonions chopped
1 TasseDried kidney beans
1/3 TassePearl barley
1/4 TeelöffelDried sweet basil
1/4 Teelöffelthyme dried
3/4 Teelöffelblack pepper
1 Dose(1-lb) tomatoes
1 1/2 TasseFresh sliced carrots
3/4 Tassecelery chopped
3/4 TasseFrozen green peas
die Zubereitung:

Place whole chicken, water, salt and navy beans in large pot. Bring to boil, cover and simmer 30 minutes. Add onions and kidney beans. Stir. Replace top and cook 1 hour. Remove chicken. Add barley, basil, thyme, pepper and tomatoes to pot. Stir, replace top and simmer another hour, stirring occasionally. While mixture cooks remove meat from chicken carcass, cutting into large chunks. Add remaining ingredients except chicken to pot, stir, replace top and simmer 45 minutes more or until carrots are tender. Add chicken and allow to heat through. Serve immediately in large bowls.

Most Of The Time Is

For Simmering The Pot.

From the <Micro Cookbook Collection of Contemporary Recipes>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: