Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken in a Pot
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chickens, frying, quartered
Onion, lg, minced
1 Teelöffelsalt
Tomato, med, chopped
1/2 Tasseolive oil
cloves garlic minced
3/4 Teelöffelpepper
1/2 TasseWhite wine, dry
die Zubereitung:

In Dutch oven or heavy kettle, brown 2 (2-1/2 lb ea) chickens in olive oil until golden brown. Add onion, garlic, salt and pepper. Cover and simmer for 30 minutes. Add tomato (may substitute 1/2 c drained canned tomatoes), and wine and simmer for 30 minutes longer or until chicken is tender.

Mrs. William C. Edmonston

From a book of recipes compiled by members and friends of the Londontown Publik House Assembly, Edgewater, Md 21037. Funds from sale of book used in restoration and maintenance of the 17th century inn (hint, hint).


Anmerkungen zum Rezept: