Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken in Broth with Sour Vegetable
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Fryer chicken without breast meat (Or
Chicken legs & thighs & wings
8 Tassewater cold
1 TasseSalted mustard green, shredded
die Zubereitung:

This is a lovely, simple dinner soup.

Preparation: Separate thighs, legs and wings from chicken carcass, and chop them into bite-size pieces. Be sure to remove any bone splinters. Chop carcass into several pieces. Drain the mustard green; cut into 2" square pieces.

Soup: Put chicken and cold water in large pot. Bring to boil; skim froth and chicken fat; reduce heat to simmer. Simmer for 2 hours. Remove chicken carcass. Add mustard green; simmer another 15 minutes. Transfer soup with pieces and mustard green to serving bowl. Serve.


Anmerkungen zum Rezept: