Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken in Casserole
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken (broiler); ---2 1/2-3 lb
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
2 TasseSavory stuffing; separate recipe
1/4 Tassemargarine
1/2 TasseBoullion
4 mittelPotatoes; pared, quartered
1/2 x ca. 450 gPeas fresh or frozen
Carrots sliced
die Zubereitung:

Heat oven to 375. Wash and dry chicken. Sprinkly cavity with 1/2 teaspoon salt, and pepper. Stuff with savory stuffing. Tie legs together. Brown on all sides in margarine in deep baking pan. Add boullion and potatoes. Bake, covered 30 minutes. Add peas and carrots and remaining 1/2 teaspoon salt. Cover. Bake 30 minutes longer.

baking dish and bring it right to the table.


Anmerkungen zum Rezept: