Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken in Fresh Tomato Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gFresh tomatoes (3 large)
2 Esslöffelvegetable oil
1 1/4 x ca. 450 gBoned and skinned chicken breasts; cut into 2-inch chunks
1 Teelöffelgarlic crushed
1 1/4 Teelöffelsalt
1 Teelöffelpaprika
3/4 Teelöffelground cumin
1/8 Teelöffelred pepper ground
die Zubereitung:

Use fully ripe tomatoes. Core tomatoes; coarsely chop; set aside. In a large skillet heat oil until hot. Add chicken; cook and stir until just golden, 2-3 minutes. Using a slotted spoon, remove chicken to a plate; set aside. To skillet add garlic; cook until golden, about 1 minute. Stir in tomatoes, salt, paprika, cumin and red pepper; cook, uncovered, until thickened, about 8-10 minutes. Return chicken to skillet; cook until tender, 3-4 minutes. Serve over steamed rice, if desired. 4 servings.

"Tomato Lovers Recipes", Florida

Tomato Committee

From a collection of my mother's (Judy Hosey) recipe box which contained lots of her favorite recipes, clippings, etc. Downloaded from Glen's Mm


Anmerkungen zum Rezept: