Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken in Green Onion Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken
2 Esslöffeldijon mustard
1 1/2 Esslöffelolive oil
1 Esslöffelitalien parsley chopped
1 EsslöffelThyme chopped or 1 teaspoon dried
Skinless boneless chicken breast halves
Sauce
1 Esslöffelolive oil
2 BundGreen onions sliced 1 1/2 cups
Whole green chile; from can
1 Tassecilantro chopped
1 grossGarlic clove chopped
1 Tassechicken stock
4 Teelöffellime juice fresh
die Zubereitung:

Whisk mustard, oil, parsley and thyme until well blended. Add chicken and coat. Cover and refrigerate up to 4 hours. For sauce: Heat olive oil in heavy skillet over medium heat. Saute onion and garlic and shallots until crisp tender. Put cilantro into blender and add chile. Puree until smooth. Heat sauce over low heat and add lime juice. Adjust seasoning and keep warm. Broil about 6 " from heat until chicken is cooked about 5 minutes per side. Slice diagonally. Spoon sauce onto 4 plates , overlap slices atop sauce. Garnish with cilantro and lemon wedges


Anmerkungen zum Rezept: