Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken in Orange Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Whole chicken; cut up
butter stick
1/4 Tasseflour
2 Esslöffelbrown sugar
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelginger ground
1/2 Teelöffelpepper
1 1/2 Tasseorange juice
1/2 Tassewater
Oranges; peeled and sectioned, -or
1 Dose(16-oz) Mandarian oranges; drained
die Zubereitung:

In large skillet, brown chicken in butter. Set aside. Blend flour, brown sugar, salt, ginger and pepper into drippings and cook, stirring frequently, just until it bubbles. Add orange juice and water slowly until sauce thickens. Boil 1 minute. Return chicken to skillet. About 45 minutes prior to serving, reheat chicken and sauce mixture just to boiling and simmer, covered, for 30 minutes. Lay orange sections around chicken and cook for 15 more minutes. Serve over rice. Yield: 4 servings.

Robin Coates

Dallas, Tx

From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: