Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken in Paper
Zutaten für 20 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 grossChicken breast; partially fr
1 Esslöffelsherry dry
2 Scheibeginger thinly sliced
1 Esslöffelsoy sauce
Scalliions; cut in 1/4" piec
die Zubereitung:

Skin & bone chicken. Cut into 1x1x1/2" pieces.

Marinate chicken pieces 20 minutes in sherry, soy sauce, ginger, scallions, salt & sugar. Slice each water chestnut in 4 pieces.

Lightly oil each sq. Of wax paper & place on it piece of chicken & slice of water chestnut. To wrap, fold up botton corner 2". Fold over the left corner 2 ", then right corner. Fold up the filled portion once again; finish by tucking remaining corner inside.

Heat oil to 375. Fry packages filled side down for 2-3" turn & fry few seconds. Drain.


Anmerkungen zum Rezept: