Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken in Salsa Verde
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Teelöffelcanola oil
1 x ca. 450 gChicken pieces, skinned, boned
1/2 Onion chopped
cloves garlic minced
1 x ca. 450 gFresh or 12 ounces canned tomatillos
Whole roasted green chilies, chopped
1/2 Tasseapple juice
1 Esslöffelcilantro fresh, chopped
die Zubereitung:

Spray a non-stick skillet with vegetable cooking spray. Heat oil and saute chicken. Add onion and garlic, stirring until limp. Add remaining ingredients. Reduce heat, cover, and simmer about 15 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: