Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken in Spicy Brown Sauce
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Whole chicken breasts, split , boned and skinned
2 Esslöffelvegetable oil
16 x ca. 30 gtomato sauce can
1/2 TassePicante sauce
4 Teelöffelcocoa powder unsweetened
1 Teelöffelground cumin
1 Teelöffeloregano
1/2 Teelöffelgarlic salt
die Zubereitung:

Dash Each: cloves, nutmeg, ground allspice

Pound chicken to 1/2" thick.Lightly brown in oil in large skillet, about 2 minutes on each side;drain off fat.Combine remaining ingredients;mix well.Pour over chicken in skillet.Bring to boil.Reduce heat;cover and simmer, gently, 10 minutes.Remove chicken to serving platter;keep warm.Cook and stir sauce until slightly thickened, about 3 to 5 minutes.Spoon sauce over chicken.


Anmerkungen zum Rezept: