Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 | Skinless, boneless chicken breasts |
1 Esslöffel | olive oil |
1/4 Tasse | flour |
1/4 Teelöffel | salt |
1/8 Teelöffel | pepper |
1/4 Teelöffel | paprika |
1 mittel | Onion chopped |
1 gross | cloves garlic minced |
1 Tasse | chicken stock |
3/4 Tasse | orange juice |
1 | Green or red pepper, cut into strips grated rind of one orange |
1/8 Teelöffel | red pepper crushed |
1/2 Teelöffel | cumin |
1/2 Teelöffel | oregano |
1 Esslöffel | lemon juice |
2 Esslöffel | parsley |
Heat oil in skillet. Combine flour, salt, pepper, and paprika and roll chicken in mixture. Reserve excess flour mixture. Brown chicken in oil. Transfer to a casserole dish. In same oil, saut onion and garlic until soft. Sprinkle in leftover flour and stir to blend. Add stock and juice and mix until flour is dissolved. Add green pepper, orange rind, crushed pepper, cumin, oregano, lemon juice and parsley. Cook over medium heat until sauce is thick and smooth. Pour over chicken and bake, covered, at 375 degrees for 40 minutes.
by Fred Towner
9
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|