Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken in Tomato Basil Cream
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelbutter or margarine
1/2 Tasseonion finely chopped
1 Dose(14 oz.) plum tomatoes; coarsely chopped
1/2 TasseHeavy or whipping cream
1/2 TasseThinly sliced fresh basil leaves
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper ground
chicken breast halves, boneless, skinless
die Zubereitung:

1. Heat oven to 450°F.

2. Heat butter in skillet over medium heat. Add onion and cook until softened, 5 minutes. Increase heat to high; add tomatoes and cook until liquid is almost evaporated, 5 to 10 minutes. Add cream and bring to boil; boil until slightly thickened, 3 minutes. Stir in basil, salt and pepper.

3. Arrange chicken in shallow baking dish; pour sauce on top. Bake 20 minutes. Makes 6 servings.

Be sure to use heavy cream for the sauce—anything with less butterfat may curdle.

easy Low-calorie

Per Serving Calories 230 Total Fat 11 g Cholesterol 98 mg Sodium 392 mg Carbohydrates 5 g Protein 28 g


Anmerkungen zum Rezept: