Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Jambalaya
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseOnion chopped
1 Tassegreen pepper chopped
cloves garlic minced
2 Esslöffelsalad oil
1 TasseCooked ham; diced
12 kleinSausage links; sliced
1 TasseCooked chicken; diced
2 Dose(16-oz) tomatoes
1 TasseRaw rice
1 1/2 Tassechicken broth
1/2 Teelöffelthyme
1 Teelöffelsalt
1 EsslöffelParsley; chop
die Zubereitung:

Saute onion, green pepper and garlic in hot oil in skillet, stirring frequently until tender. Stir in meats and cook for 5 minutes. Add all remaining ingredients and place in greased casserole dish. Cover dish and bake at 350 for one hour.

(Recipe by Bobby Ginn, Chef "The Old LeFleur's Restaurant") (This dish was served to banquet parties at the Heidelberg Hotel.)


Anmerkungen zum Rezept: