Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/3 Tasse | celery chopped |
1/4 Tasse | Onion chopped |
1/4 Tasse | green pepper chopped |
2 | cloves garlic minced |
2 Esslöffel | butter or margarine |
1 Dose | Tomatoes (14 1/2 oz); cut up |
1 1/2 Tasse | chicken broth |
2/3 Tasse | Long grain rice |
1/2 Teelöffel | Dried basil and thyme; crushed |
1 1/2 Teelöffel | Cajun seasoning |
1/4 Teelöffel | Black and cayenne pepper |
1 Teelöffel | tabasco sauce |
1 | Bayleaf |
2 Tasse | Cooked chicken or turkey; cubed |
In a large skillet cook celery, onion, garlic and green pepper in butter or margarine till vegetables are tender. Stir in the undrained tomatoes, chicken broth, rice, basil, thyme, Cajun seasoning, peppers, Tabasco sauce and bay leaf. Brink to boiling; reduce heat. Cover and simmer about 20 minutes or till rice is tender. Stir in chicken or turkey; cook till heated through. Discard bay leaf.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|