Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Karahi
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelvegetable oil
1 1/2 x ca. 450 gChicken thigh meat; boneless skinless, fatless, diced into 1 1/2 inch long & 1 1/2 inch wide pieces
4 Esslöffelyogurt plain
1 Esslöffelginger chopped
1 EsslöffelGarlic paste
Pieces each green pepper and onion; (cut just like chicken)
1/2 TeelöffelRed chilli powder
1 EsslöffelCoriander powder
4 x ca. 30 gwater
die Zubereitung:

Rub the yogurt on chicken and leave it to refrigerate for about two hours.

Heat oil in a pan and add ginger and garlic. After 30 seconds, add pieces of onion, green pepper and the marinated chicken. Stir frequently until the chicken turns a little brown.

Now add coriander powder and red chili powder. Add salt to taste.

Keep stirring frequently.

After 3 or 4 minutes add the water and let everything simmer gently. Check from time to time and as soon as the chicken feels cooked, you are ready to serve it.


Anmerkungen zum Rezept: