Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Lasagne
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelcooking oil
1 mittelOnion chopped
1 DoseMushroom pieces; (4 ounce) drained
1 Dose(28 Oz) Italian-Style Tomatoes, Cut In Pieces
1 DoseTomato sauce; (8 ounce)
1 Teelöffeloregano
1 Teelöffelbasil
1 1/2 Tassecottage cheese
1/2 x ca. 450 gMozzarella shredded
1/2 Tasseparmesan grated
eggs beaten
2 Esslöffeldairy sour cream
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1 PackungLasagne noodles; (8 ounce) cooked
3 TasseCooked chicken; cut in bit size pieces
die Zubereitung:

Mix oil and onion in a 2 quart casserole. Cover. Microwave at high (100%) 3 minutes. Stir in mushrooms, tomatoes, tomato sauce, oregano and basil. Cover. Micro wave at high (100%) until sauce thickens (10 to 12 minutes), stirring occasionally. Meantime.... In bowl, mix together cheeses (reserving half the Parmesan for topping) eggs, sour cream, salt and pepper. Pour a little of the simmered sauce in the bottom of a 2 quart baking dish. Add layer of lasagne noodles, cover with pieces of chicken, then some of the cheese mixture and then tomato sauce. Repeat layers, ending with sauce. Sprinkle remaining 1/4 cup Parmesan cheese on W top. Cover with wax paper. Microwave at medium high (70%) until sauce bubbles, 15 minutes. Makes 8 servings.


Anmerkungen zum Rezept: