Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Leg Stew
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken legs
2 Tassemushrooms whole
1/2 Tassemargarine
carrots
1/2 x ca. 450 ggreen beans whole
Ears of corn
Stocks of celery
2 TasseEgg noodles
die Zubereitung:

Put chicken legs, whole mushrooms and margarine in a 4 quart pot. Cut remaining vegetables into one inch pieces. Add vegetables to other ingredients. Cover with water; simmer. Cook for 30 minutes or until chicken and vegetables are tender. Add egg noodles and simmer 10 minutes or until done. Typed in MMformat by cjhartlin@msn. Com

Collection


Anmerkungen zum Rezept: