Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Lemon Sauce
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Pieces Boneless chicken breasts
Spoons oil
1/3 Tasselemon juice
1/2 Tasseflour
1/2 Tasseonion minced
Clove garlic minced
1 Teelöffelsalt
1 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Bone and pound the chicken breasts. Dreddge with flour. Put oil in a baking pan. Coat chicken on all sides, turning skin side up if not boneless. Bake at 375 degrees, brushing with pan drippings for 30 minutes. Meanwhile, make the lemon baste, where you mix 1/3 cup lemon juice, minced onion, garlic and salt and pepper. Brush chicken with part of the baste, and bake, brushing with the remaining baster for 30 minutes longer or until done. Serve with rice and a vegetable


Anmerkungen zum Rezept: