Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Liver and Onion Dip (3 1/2)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tassewater
2 EsslöffelDry Onion Soup Mix
1/2 x ca. 450 gChicken livers
1/2 TeelöffelWorcestershire Sauce
4 ScheibeBacon; cooked crisp
Hard-Boiled Egg; sliced
1/4 Tassemayonnaise
die Zubereitung:

Combine water and dry onion soup mix, set aside. In small saucepan simmer chicken livers in water to cover for 8-10 minutes, or till tender. Drain and cool. Put onion soup mixture, livers, egg, mayonnaise and Worcestershire sauce in blender and blend almost smooth. Stir in 2/3 of bacon, crumbled and chill. When serving top with remaining crumbled bacon. Serve with assorted crackers or corn chips.


Anmerkungen zum Rezept: