Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Liver Pate
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gChicken livers
1 1/2 Tassewater boiling
1/4 TasseButter melted
1 TasseChopped pared apple
1/2 Tasseonion chopped
Cloves garlic crushed
1 Prisethyme
1 Prisemarjoram
1/4 TasseCooking sherry
1/4 Teelöffelsalt
1 Prisepepper
die Zubereitung:

Simmer chicken livers in water 2 to 3 minutes. Drain and save 3/4 to 1 cup liquid. Saute livers in butter until brown. Add apple, onion, garlic, thyme and marjoram. Add sherry and cooking liquid. Simmer 15 minutes, or until liquid is absorbed. Grind fine in food chopper or use blender. Add salt and pepper. Chill.

because of the annotated comments beside the recipes. The original owner had made comments or just check marks beside certain recipes. I will include these as I scan.

stand liver and only include this recipe as I assume there are individuals out there who like it.


Anmerkungen zum Rezept: