Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Liver Penne
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
400 GrammChicken livers; chopped into ~2cm dice
500 GrammPenne pasta
12 Fresh basil leaves; finely chopped
Cloves garlic crushed
3 Teelöffelpaprika
2 Teelöffelground cumin
1 TeelöffelRed chilli pwdr
1 Teelöffelsesame oil
1 Esslöffelolive oil
die Zubereitung:

Mix chicken livers, paprika, cumin, chilli powder, and sesame oil and allow to stand for 20-30 mins. Either shallow fry in the olive oil, or brush with olive oil and grill. If oil is omitted, then grilling on a non-stick suface is a good idea! Cook pasta until al dente, and drain. Mix in basil leaves, garlic, and cooked chicken livers.

Resist the temptation to top with grated parmesan, and serve. Posted to Digest eat-lf.v097.n198 by greg martin <g.martin@mailbox.uq.edu.au> on Aug


Anmerkungen zum Rezept: