Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Livers and Apple Slices
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gChicken livers
3 Esslöffelflour
1 Teelöffelpaprika
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
6 Esslöffelbutter
2 EsslöffelApple brandy or cider
1/2 Tasseonion finely chopped
3 TasseSliced unpeeled apples
2 Esslöffelbrown sugar
die Zubereitung:

Cut chicken livers in half and remove any fat and gristle. Blend flour, paprika, salt and pepper in a bag. Add livers and shake to coat. Heat butter over medium high heat until it foams. Add chicken livers and saute until browned on all sides. Pour apple brandy or cider over livers. Stir and scoop livers into a warm serving dish. Add onions to same skillet and stir over medium heat until onions are tender. Transfer to same dish as livers. Heat remaining butter in same skillet and add apples and sugar. Stir over medium heat until apples are barely tender, 3 to 5 minutes. Return livers and onions to apples and toss together to reheat. Season to taste with additional salt and pepper. Makes 4 servings.


Anmerkungen zum Rezept: