Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Livers and Mushrooms
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 ScheibeRaw bacon
1 1/2 x ca. 450 gChicken livers
1 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
2 1/2 Esslöffelflour
1/4 Tasseonion finely chopped
21 x ca. 30 gCanned chicken giblet gravy
4 x ca. 30 gmushrooms sliced, drained
die Zubereitung:

1. Place 5 slices of bacon in a 10-inch, heat-resistant, non- metallic skillet. Cover with a paper towel and heat in Microwave Oven 5 minutes or until bacon is crisp. 2. Remove bacon and set aside. 3. In a plastic bag combine flour, salt and pepper. Coat chicken livers with seasoned flour and place in hot bacon fat. Add minced onion. 4. Heat, uncovered, in Microwave Oven 4 minutes. Turn chicken livers over and heat an additional 4 minutes or until chicken livers are browned. 5. Add the canned chicken giblet gravy and heat, covered, in Microwave Oven 6 minutes. 6. Add mushrooms, stir and heat an additional 1 to 1 1/2 minutes in Microwave Oven. Tip: If chicken livers begin to pop, pierce them with the tines of a fork before continuing to cook. The popping is just the steam escaping through the thin membrane surrounding the livers.


Anmerkungen zum Rezept: