Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Livers En Brochette
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gChicken livers (about 18)
3/4 TeelöffelDried marjoram leaves
3/4 Teelöffelthyme leaves dried
3/4 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
12 grossmushrooms fresh
9 ScheibeBacon, halved crosswise
6 Esslöffelbutter or margarine, melted
1/4 Tassewhite wine dry
die Zubereitung:

Rinse chicken livers; pat dry with paper towels.

In medium bowl, combine the marjoram, thyme, salt and pepper. Add livers; toss to combine.

Remove stems from mushrooms; reserve for rice pilaf. Wipe mushroom caps with damp towels.

Wrap each liver in bacon. On each of 6 skewers, alternate 3 livers and 2 mushrooms. Arrange skewers on rack in broiling pan. Brush with half of butter.

Broil, 4 inches from heat, 5 minutes. Turn skewers; brush with remaining butter and the wine. Broil 5 to 7 minutes longer, or until bacon is crisp (livers should still be pink on inside).

Serve skewers on platter of Mushroom Rice Pilaf.

1971


Anmerkungen zum Rezept: