Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Livers over Rice
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassevegetable oil
2 PackungFrozen chicken livers(8oz)
1/4 Teelöffelsalt
1 Prisepepper ground
1/2 TasseSweet white wine
1 DoseBeef gravy(10 1/2oz)
2 Esslöffelbutter or margarine
1/4 Tassewater
1 Esslöffelcornstarch
4 TasseHot cooked brown rice
4 TasseHot cooked white rice
die Zubereitung:

Heat oil in 10-inch skillet over medium heat. Add livers; sprinkle with salt and pepper. Cook and stir livers in hot oil until brown, about 3 minutes; drain.

Heat wine to boiling in 1 1/2-quart saucepan; reduce heat. Simmer uncovered 1 minute. Stir in gravy and chicken livers. Heat to boiling; reduce heat. Simmer uncovered 5 minutes. Stir in butter until melted. Stir water into cornstarch. Stir cornstarch mixture gradually into sauce. Heat to boiling. Boil and stir 1 minute. Serve over rice.


Anmerkungen zum Rezept: