Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Livers with Glazed Apples
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gChicken livers, each cut into halves or fourths
Green onions (with tops), sliced
2 Esslöffelmargarine or butter
1/2 Teelöffelsalt
2 mittelPared or unpaired cooking apples, each cut into eighths
1/4 Tassebrown sugar packed
die Zubereitung:

Cook chicken livers and onions in margarine in l(}inch skillet over medium heat about 6 minutes, stirring occasionally, until livers are brown. Sprinkle with salt. Push to side of skillet.

Arrange apples in skillet; sprinkle with brown sugar. Cook uncovered over medium heat about 8 minutes, stirring occasionally, until apples are tender and glazed. Serve sauce over livers. Garnish with green onion tops if desired.

4 servings.

Nutrition Information Per Serving

1 serving Percent of U.S. Rda

Calories 290 Protein 30 Protein, g 20 Vitamin A 100 Carbohydrate, g 29 Vitamin C 35~ Fat, g 10 Thiamin 12!b Cholesterol, mg 500 Riboflavin 100% Sodium, mg 430 Niacin 52% Potassium, mg 420 Calcium 2% Iron 5t3%


Anmerkungen zum Rezept: