Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Livers, Skeptical
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 TasseGinger flavoured brandy
1/4 Tasseoil
1/4 Tassesoy sauce
1 grosscloves garlic minced
1 x ca. 450 gChicken livers
8 x ca. 30 gWaterchestnuts; canned, drained and halved
2 Scheibebacon
1 mittelonion sliced
die Zubereitung:

In large bowl, combine brandy, oil, soy sauce and garlic. Mix in chicken livers and chestnuts, cover. Refrigerate, stirring occasionally, several hours or over night.

In large skillet, cook bacon until crisp. Remove bacon, crumble.

To drippings in pan add onion.

Drain chicken livers and chestnuts. Cook stirring until liver is cooked as desired. Mix with bacon.

Serve on a bed of rice cooked with chicken bouillon then peppered.


Anmerkungen zum Rezept: