Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Lo Mein
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Whole chicken breast skinned and boned
1 EsslöffelKikkoman Stir-Fry Sauce
4 x ca. 30 gAngel hair pasta (capellini)
1/3 TasseKikkoman Stir-Fry Sauce
2 Esslöffelvegetable oil divided
1/4 x ca. 450 gFresh snow peas; julienned
1 grossCarrot julienned
1/8 Teelöffelsalt
2 TeelöffelSesame seed; toasted
die Zubereitung:

Cut chicken into thin strips; coat with 1 Tbsp. Stir-fry sauce. Let stand 30 minutes. Meanwhile, cook pasta, omitting salt. Drain; rinse to cool and drain thoroughly. Combine 1/3 cup stir-fry sauce and 3 Tbsp. Water; set aside. Heat 1 Tbsp. Oil in hot wok or large skillet over high heat. Add chicken and stir-fry 2 minutes; remove. Heat remaining oil in same pan. Add peas and carrot; sprinkle with salt. Stir-fry 4 minutes. Add sauce mixture, chicken, pasta and sesame seed. Cook, stirring, until all ingredients are coated with sauce and pasta is heated through.

Reprinted with the permission of Kikkoman International Inc.

Electronic format courtesy of Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept: