Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Lo Mein
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gChicken breasts; cut in 1" cubes
Head bok choy
1 PackungSnow peas
1 Esslöffelpeanut oil
3 PackungRamen noodles
2 Esslöffelcornstarch
2 Tassechicken broth
1 Esslöffelsoy sauce
1/2 x ca. 450 gmushrooms
die Zubereitung:

Cut chicken into thin slices. Slice white part of bok choy into thin slices; cut green tops into 1" lengths. Keep separate. Heat 1/2 T. oil in wok.

Put noodles in large bowl. Sprinkle seasoning packets over and barely cover with boiling water. Let stand and stir occasionally.

Combine cornstarch and broth. Stir-fry white part of boy choy, pea pods and mushrooms till wilted. Remove and keep warm. Stir-fry chicken in 1/2 T. oil till browned. Add chestnuts (if used) and green bok choy; stir fry 15-20 seconds. Re-stir broth mixture and pour into pan; bring to boiling. Return vegetables to pan; add soy sauce. Drain noodles and add. Toss and serve.

Originator Long Forgotten Submittor Grace Wagner (wgmm@citynet. Net) Date 10/26/96


Anmerkungen zum Rezept: