Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Loaf #1
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Tassemilk
1 1/2 Tassechicken broth
eggs beaten
2 TasseSoft bread crumbs; firmly packed
4 TasseDiced cooked chicken (one 5 lb hen)
1 Tasserice cooked
3/4 Tassecelery diced
2 Esslöffelpimiento chopped
1 Teelöffelsalt
Sauce
1/4 Tassebutter
6 Esslöffelflour
2 Tassechicken broth
1 Esslöffelparsley chopped
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpaprika
1 Teelöffellemon juice
1 Dose(3-oz) mushrooms; drained
1 Tasselight cream
die Zubereitung:

Combine milk and chicken broth. Blend in eggs. Add bread crumbs. Let mix set a few minutes. Add chicken, rice, celery, pimiento and salt. Spread in 9x13 pan. Cover and chill overnight. Bake at 350 for 1 hour. Serve hot with sauce. Sauce: In saucepan, melt butter. Add flour. Blend well and add broth, while cooking, stirring constantly until thick. Add parsley, salt, paprika, lemon juice, mushrooms and cream.

Mrs B.M. Meek (Susan)

Marvell, Ar

From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: