Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Macaroni Stew
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 DoseTomatoes (16-ounce can) (about 1 cup)
1 TasseFrozen mixed vegetables
1/3 TasseElbow macaroni, uncooked
1/4 TasseOnion chopped
1/4 TeelöffelOregano leaves
1/4 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelgarlic powdered
1 Prisepepper
Bayleaf
1 TasseChicken stock (from Stewed Chicken)
3/4 TasseChicken, cooked, diced (from Stewed Chicken)
die Zubereitung:

2 servings of about 1-1/4 cups each 286 calories per serving

1. Break up large pieces of tomatoes. Place all ingredients except chicken into saucepan.

2. Bring to a boil. Reduce heat and boil gently, uncovered, until macaroni is tender-about 15 minutes.

Stir several times to prevent macaroni from sticking.

3. Add chicken. Heat to serving temperature.

4. Remove bay leaf.

* Thrifty Meals for Two: Making Food Dollars Count * Usda Home and Garden Bulletin Number 244 * Meal-Master format courtesy of Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept: