Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 | (2-1/2 lb) fryer; cut up |
1/4 Tasse | flour |
1/4 Tasse | oil |
1 Packung | (1.5-oz) spaghetti sauce mix |
1/2 Tasse | Chicken Bouillon |
3 | tomatoes quartered |
1/4 x ca. 450 g | Mushrooms -or |
1 Dose | (4-oz) mushrooms |
Coat chicken with flour; roll in oil. Place skin side up in 12x7 baking dish. Cover with plastic wrap and cook for 8 minutes. Rearrange chicken in dish. Combine spaghetti sauce, bouillon and tomatoes. Pour over chicken. Cook 8 minutes. Add mushrooms and cook 1 minute. Serves 4-5.
Mrs Malloyd Moore (Edna)
Marvell, Ar
From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|