Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Mexicana
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
(2-lb) fryer; cut up or boneless breasts
1/4 TasseButter melted
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpaprika
1 Packung(6-oz) tortilla chips
1 Dose(4.5-oz) enchilada sauce
1/2 Tassecheddar cheese shredded
1/2 Tassegreen onions chopped
1 Dose(4.5-oz) black olives; sliced
die Zubereitung:

Preheat oven to 375. Arrange raw, washed chicken in a single layer, skin side up. Pour melted butter on top & season. Bake uncovered for 45 minutes. Crumble chips over chicken. Pour enchilada sauce, onions, cheese & olives on top. Return to oven & bake 15 minutes until cheese is melted.

Susan Cracraft Maddox

Memphis, Tn

From <Simply Southern>, the Desoto School Mothers' Assn, Helena-West Helena, Ar 72390. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: