Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Napoli
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken, fryer, skinned, cut
Potatoes sliced
1/2 eggplant cubes
Red or green pepper, sliced
1/2 Teelöffelpepper
1/2 Teelöffelgarlic powdered
1 1/2 Tassewater
1/2 Cauliflower, florets
Carrots sliced
Onions sliced
Celery sliced
16 x ca. 30 gTomatoes, can
2 TeelöffelChicken boullion powder
1 Esslöffeldill weed
die Zubereitung:

Place chicken and vegetable in 4 qt. Casserole. Sprinkle with pepper.

Add tomatoes, garlic powder, bouillon powder, and water. Sprinkle with dill. Cover tightly and bake at 350F for 2 hrs. Stir after 1 hr. The flavour continues to develop as the casserole stands. Cal: 240, Fat 4/5g.


Anmerkungen zum Rezept: