Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Napoli
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Frying chicken; cut up
1 Teelöffelsalt seasoned
1/4 Tasseflour
1/2 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
2 Esslöffelparmesan grated
1/2 Teelöffelpaprika
1 x ca. 450 gZucchini; cut into thin slices
1/2 TasseChicken Bouillon
1 Dose(4 oz) mushrooms; drained
die Zubereitung:

Sprinkle chicken with seasoned salt. Combine flour, salt, pepper, cheese, and paprika; coat chicken with mixture. Place zucchini in bottom of slow-cooking pot. Pour bouillon over zucchini. Arrange coated chicken over all. Cover and cook on low for 5 to 6 hours or until tender. Turn control to high. Add mushrooms, cover and cook on high another 10 to 15 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: