Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Noodle Casserole #1
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 g"No Yolks" egg noodle substitute; cooked
1 x ca. 450 gGround chicken breast; skinless; cooked
1/2 Tasseonions chopped
1/2 TasseBell peppers chopped
1/2 Teelöffelolive oil
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelblack pepper
16 x ca. 30 gtomato sauce
1 TasseFat-free cottage cheese
1/4 TasseFat-free sour cream; softened
8 x ca. 30 gFat-free cream cheese
die Zubereitung:

Preheat oven to 375. Prepare a 2-quart casserole dish with cooking spray; set aside. Cook noodles according to package directions. Drain. Meanwhile, cook chicken, onions, and bell peppers in oil until no pink remains in chicken and vegetables are tender. Stir in salt, black pepper, tomato sauce; set aside. In a mixing bowl, combine cottage cheese, sour cream, and cream cheese. Spread half noodles in prepared pan. Then, cover, with cheese mixture, and remaining noodles. Top with chicken-tomato mixture. Bake for 30 minutes.

Per serving: 239 Calories; 1g Fat (5% calories from fat); 25g Protein; 30g Carbohydrate; 38mg Cholesterol; 1014mg Sodium

From the MasterCook recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: