Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Noodle Soup
Zutaten für 4  Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassecelery chopped
1 TasseOnion chopped
1/4 Tassemargarine
12 Tassewater
1 TasseCarrot diced
3 EsslöffelChicken Bouillon
1/2 Teelöffelmarjoram leaves
1/4 Teelöffelpepper
Bayleaf
6 x ca. 30 gEgg noodles (medium)
4 TasseChicken, cooked; diced
1 Esslöffelparsley chopped
die Zubereitung:

In large Dutch oven, cook celery and onion in butter until tender; add remaining ingredients except noodles and parsley. Bring to boil. Reduce heat. Simmer covered for 30 min. Remove bay leaf; add noodles and parsley. Cook 10 min longer or until noodles are tender, stirring occasionally. About 4 quarts.


Anmerkungen zum Rezept: