Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Noodle Soup
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelbutter
1 Tassecarrots chopped
1 TasseChopped parsnip
1/2 TasseCelery thinly sliced
1 Esslöffelall-purpose flour
3 1/2 TasseLow-salt chicken broth
1 Tassewater
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
2 TasseEgg noodles; uncooked
1 x ca. 450 gChicken breast; skinned, boned
2 Esslöffelparsley fresh, chopped
die Zubereitung:

Melt margaring in large dutch oven over medium high heat. Add carrot, parsnip, and celery; saute 3 minutes. Stir in flour. Gradually add broth, water, salt, and pepper, stirring with a whisk; bring to a boil. Cover, reduce heat, and simmer 5 minutes. Add noodles and chicken, and bring to a boil. Cover, reduce heat, and simmer 10 minutes. Stir in parsley.


Anmerkungen zum Rezept: